Wednesday, November 5, 2014

Nyt kaikki Suomen naiset tiineeksi suomalaisella spermalla. Kyllä nämä maahanmuuton / "mahamuton" "prinssitkin" menevät valtion piikkiin, joten nyt kaikki siementämään, kyllä valtio maksaa(?)


Nyt kaikki Suomen naiset tiineeksi suomalaisella spermalla ja suomalaisuus kunniaan 

Kyllä nämä maahanmuuton / "mahamuton" "prinssitkin" menevät valtion piikkiin, joten nyt kaikki siementämään, kyllä valtio maksaa(?)
Raaka fakta kehitysmaauskovaisten varojemme kuppaamisesta rikkaiden maiden tukemishölmöyteen: Ei ole olemassa kehitysmaita vaan kelvottomia maita joita ei pitäisi tukea eurollakaan. Esimerkkeja laidasta laitaan: Miksi Kiinalla on kehitysmaa status, maa jolla on lentotukialuksia, ydinase etc, koulutamme jopa kiinalaisten miljonäärien lapsia ilmaiseksi Suomessa. Eikö tämä ole erittäin suurta naivismia ja tyhmyyttä? Samaan aikaan suomalaisten lapsia joutuu menemään naapurimaihin opiskelemaan jopa 11 000 euron vuosimaksuilla. Samoin miksi rahoitamme Mustan Afrikan ylipopulaatioiden kasvatusta?

Free Ukraine from Russian parasite occupation and invasion
Ukraina vapaaksi miehittäjä-Ryssä loisivalta miehitykseltä ja maahantunkeutumiseltaSeppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko, sekä miehittäjä-Ryssän imperialismin armoton kriitikko
--------------------------------------------------------
Ennenkuin kokonaan musta tulevaisuus valtaa mielelemme, kielemme ja katumme niin ohessa toivoa valkoiseen tulevaisuuteen elokuun 2:n päivän 2014 Sambakarnevaaleista Tampereella
------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------

http://maahanmuuttajien-kustannukset.blogspot.fi/

------------------------------------------------------------------------------------
Nostakaamme kätemme seis asentoon, älkäämme antautuko hölmöläisyydelle, kiitos

No comments:

Post a Comment

Palaute e-mail: maahanmuuttokriitikko(at)gmail.com

Suomi suomalaisille - Kiitos! Oma kansa ensin