Thursday, September 24, 2009

Eräskin kiinalainen nainen lähti velkojiaan pakoon Suomeen. Täällä sai ohjeeksi hankkiutua raskaaksi pakolaistoimiston naisilta oleskeluvan saamiseksi

Karjala takaisin = Kaikki miehitetyt alueemme takaisin on tietenkin jokaisen aidon suomalaisen tunnusmerkki

Maahanmuuton myötä maahamme tulee kommaripirujen tapaisia, joille aluepalautuksilla ei ole väliä, kunhan vaan rahaa tulee tilille selkosuomella sossusta ja Kelasta.
Ne on harvassa jotka maahanmuuton myötä lisäarvoa tuottavat. Olen tututustunut ja tunnen useita ns. maahanmuuttajia. Eräskin kiinalainen nainen lähti velkojiaan pakoon Suomeen. Täällä sai ohjeeksi hankkiutua raskaaksi pakolaistoimiston naisilta, jotta saisi pysyvän oleskeluluvan. Pyysi minuakin laittamaan itsenä tiineeksi. Ilmeistä on että tämä on pakolaisavun ja ko. henkilökunnan yleisempikin ohjeistus kuin tälle yhdelle kiinalaisnaiselle.

Näin pari vuotta myöhemmin kadulla työntämässä lastenvaunuja ikäiseni suomalaisen kanssa.

Elintasopakolaisuus on totisesti totta. Suomalaisille vaan ei löydy asuntoja. Jospa laitettaisiin näille puliäijille ja muille luottohäiriön omaavillekin koraani kainaloon ja kenkälankkia naamaan niin järjestynee majoitus kuten näille nykyään parempiosaisille islamisteille ja neekereille? Tasa-arvoa vai mistä olikaan puhe?

Seppo Lehto Yhdenvertaisuutta vaadin. Nyt sitä ei ole, eikä tule maahanmuuton myötä eriarvoisuus vain kasvaa


--------

http://maahanmuuttajien-kustannukset.blogspot.com/


-----------------